Ook sterk in service..

Digital Marketing Bureau

Als digital marketing specialist werken wij landelijk voor diverse bedrijven uit verschillende branches. Wij fungeren graag als sparringpartner en meedenker bij het tot stand komen van een digitaal marketingconcept om uw klanten te informeren, adviseren en in actie te laten komen. Klanttevredenheid is belangrijker dan ooit te voren. Klanten willen hun mening geven, ervaren graag interactie met een winkel of bedrijf en zijn altijd op zoek naar communicatieboodschappen waar hun directe behoefte ligt. Graag speelt Walkbuy hierin een rol, om samen met u uw boodschappen via onze hardware en software middelen aan uw doelgroep te tonen.

Marketing strategie opzetten

 

De wereld van digitale marketing is volop in ontwikkeling en jaarlijks komen er nieuwe technologieën bij. Wij begrijpen best dat uw bedrijf zich hier nog niet in heeft verdiept, maar wat als u dat samen met ons zou doen? Naar wens kunnen wij een (digital) marketingplan opzetten, waarin wij samen met u de juiste marketingstrategie kunnen uitwerken met tools voor zowel de online, offline als digital marketing. Compleet, helder, duidelijk en volledig toegespitst op het bereiken van uw doelgroep met alle effectieve communicatiemiddelen.

 

Maatwerk bieden

Welke vraag of behoefte u ook heeft, bij Walkbuy krijgt u altijd maatwerk advies, omdat wij nu eenmaal graag met een kop koffie met u in gesprek gaan. Wat heeft u nodig, waarom en is dit de beste manier om uw doelgroep te bereiken of weten wij iets beters? Wij onderscheiden ons graag van andere digital marketing bureaus, omdat wij één willen worden met onze klanten. Een business partner met een hoog creatief meedenkniveau om samen uw klanten te bereiken. Daar doen we het voor!

Ons onderscheidend vermogen

Met ons onderscheidend vermogen streven wij het volgende na:

  • Meedenkers op beleidsmatig niveau
  • Fungeren als business partners in digitale marketing
  • Creatieve oplossingen bedenken voor complexere vraagstukken
  • Hoog begripsniveau in de belevingswereld en gedrag van doelgroepen
  • Scherpe focus op innovatieve ontwikkelingen op online en offline marketinggebied
  • De juiste vertaalslag weten te leggen van creatief ontwerp naar effectieve communicatietools

Service

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de wereld van digitale marketing? Schrijf u dan gelijk in voor onze nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *