Simply Touch

Meet eenvoudig & zet uw klantbeleving centraal

De beste tool voor klanttevredenheidsonderzoek


Meer weten?

Waarom Simply Touch?

Simply Touch is een krachtig meetinstrument voor klanttevredenheidsonderzoek. Hoe meer u als winkel weet wat de daadwerkelijke klantbehoeftes zijn, hoe slimmer u als retailer hier op in kunt spelen. Door te luisteren en te leren van uw klanten, kunt u als winkel blijven groeien tot een klantvriendelijke zaak waar uw klanten graag naar terug blijven komen. Loyale klanten leveren immers meer vervolgaankopen, mond-tot-mond reclame en omzetgroei op.

 

Meten is weten waar te verbeteren

Zet uw klantbeleving centraal!

Met de Simply Touch stelt u uw klanten in de gelegenheid om tijdens hun shopping experience direct naar hun klantbeleving te vragen. Met onze interactieve touch displays weet u gelijk wat uw klanten van uw winkel, de service of producten vinden. Met de realtime feedback kunt u slim inspelen op de klantvraag, zodat u de focus kunt leggen op het verbeteren van customer experience. Hoe tevredener uw klant, hoe meer omzet uw winkel zal blijven draaien tenslotte. Daar gaan we voor!

Verhoog de klantbeleving en betrek de klant bij uw winkel!

De kracht van Simply Touch is het genereren van zeer waardevolle feedback, waardoor uw de klantenbinding nog meer kunt versterken, door slimmer en sneller in te spelen op de klantbeleving en klantbehoefte. Betrokken klanten voelen zich gewaardeerd, geven gratis mond-tot-mond reclame en blijven verbonden met uw merk en producten. Het is de klant die tenslotte bepaalt om een winkel wel of niet trouw te blijven.

 

Dashboard Simply Touch

Simply Touch  koppelt alle feedback van klanten direct terug in een inzichtelijk dashboard, zodat u gelijk de klantbeleving van uw winkel kan meten. Vindt uw klant de service niet goed genoeg, zijn er te vaak producten uitverkocht of is uw klant juist geweldig te spreken over de nieuwe producten uit uw assortiment? Met de simply touch als dé beste en meest simpele tool voor klanttevredenheidsonderzoek, kunt u de shopping experience in uw winkel vele malen rendabeler maken!

 


Met Simply Touch direct inzicht in de verbeterpunten!

Optioneel in combinatie met Simply Touch: WalkBuy Touch

Wat is WalkBuy Touch?

upselling-walkbuy

Met de digital signage software  van de Walkbuy Touch krijgt u interactieve advertising software, waarmee u direct uw klant kunt triggeren met een dag- of weekaanbieding. U bepaalt zelf welke afdeling welke advertentie(s) laten zien. Uw klanten kunnen via de touch screen naar een bepaalde aanbieding of actie zoeken waarin zij geïnteresseerd zijn. Als ondernemer weet u hiermee veel beter waar de klantbehoefte ligt en krijgt u beter inzicht in de producten waar veel interesse in is. Als slimme ondernemer bent u hierdoor in staat om daar beter op in te spelen. Ook dit gebeurt allemaal realtime!

Wat krijgt u?

Touchscreen

(optioneel) Licentie WalkBuy Touch

Licentie Simply Touch

Touchscreen Android Display 15 inch, (of op aanvraag een display in maat naar wens) inclusief een ophang systeem of vloerstandaard. Simpele montage en installatie.

Toegang tot het CMS waar u realtime de content kunt beheren. Gebruiksvriendelijk opgezet, inclusief een agende om de aanbiedingen te plannen.

Gebruik van Simply Touch kan per direct worden ingezet. U stuurt ons de vraag en een uur later draait het onderzoek. Inzicht realtime dashboard.

coop

De mening van uw klant telt!

NPS / KLANTTEVREDENHEID
coop2

Download hier de brochure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *