Sterk in digitale communicatie

Bent u al bekend met digital signage?

Als digital marketing specialist is Walkbuy dé business partner voor bedrijven, ondernemingen en detaillisten die klantbeleving en klanttevredenheid bovenaan hun lijstje hebben staan. Met onze digital marketing bureau bieden wij advies, denken met u mee en vertalen uw boodschap met behulp van digital signage of narrowcasting voor diverse doeleinden.
Met onze digitale software en hardware producten, bieden wij complete oplossingen om uw marketing, sales en klantbeleving visueel met de tijd mee te laten gaan. In ons huidige digitale tijdperk willen klanten uw bedrijf zien, meemaken en zich gehoord voelen. Dit geeft een boost aan de interactieve klantrelatie en dat maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Onze missie

Walkbuy is een digital marketing bureau met een scherpe blik op de digitale ontwikkeling van hardware en software. Als business partner bedenken wij innovatieve grafische software met hoge visuele aantrekkingskracht, waarbij wij de focus leggen op klanttevredenheid, klantenbinding en interactieve communicatietools. Wij zijn werkzaam in diverse sectoren en staan dagelijks in contact met bedrijven die grote kansen zien in digitale marketing.

In store promotion met verkoopzuilen

Een product in uw winkel niet op voorraad? Laat uw klant via een digitale verkoopzuil het product bestellen en gratis thuisbezorgen! Zo veel klantvriendelijkheid heeft uw klant nog nooit ervaren.

Bereik uw klant

Shopping experience

Trigger uw klant op het juiste moment met een tijdgebonden aanbieding. Uw klant zal geneigd zijn om direct te reageren!

Simply Touch!

Meet op de meest simpele manier de klantbeleving van uw klanten. Uw klanten zullen zich gehoord voelen en dat versterkt direct de klantenbinding met uw winkel.

Walkbuy official partner